nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Subcategorieƫn
Of het nu gaat om het bedrukken van één enkele polo of om 100 stuks, bij Borduurhuis.nl in Tilburg is het mogelijk. Wij zijn een klein bedrijf dat al jaren gespecialiseerd is in borduren, textieldruk, beletteringen, drukwerk en stempels. Door de ruime ervaring en kennis van onze medewerkers kunnen we zowel bedrijven als particulieren uitstekend van dienst zijn. Heeft u een mooi ontwerp voor een bedrukking van uw bedrijfskleding en zoekt u nog een betrouwbare partner? Bekijk dan direct online de mogelijkheden in onze overzichtelijke webshop!

Polo laten bedrukken in de regio Tilburg

Bel voor meer info: 013 - 543 13 48 Bij Borduurhuis.nl hebben we verschillende technieken in huis om een polo voor u te bedrukken in Tilburg en omgeving. We kunnen hiervoor gebruikmaken van één of meerdere kleuren en kunnen het ontwerp geheel naar uw wensen aanpassen. Door onze flexibele services zijn zowel bedrijven als particulieren bij ons aan het juiste adres voor al hun kledingbedrukkingen. Heeft u een mooie bedrukking gezien en wilt u meer weten? Vraag onze specialisten dan gerust om meer informatie.

Inzicht in de scherpe prijzen

De prijzen om een polo te bedrukken in onze werkplaats in Tilburg zijn geheel afhankelijk van de grootte, de oplage, de ondergrond en de kleuren van het ontwerp. Wij raden u altijd aan van tevoren een offerte aan te vragen zodat u precies weet waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Meer weten over de prijzen? Bel dan gerust naar 013 - 543 13 48 of vraag online een offerte aan.

Relevante pagina's:
Kleding borduren Tilburg - Shirt bedrukken Tilburg - Geboortesticker stempel - Textiel borduren Tilburg
| Meer